Frase célebre de la semana

George Best: "¿Qué si es tan bueno como yo? ¡No sea imbécil!" Respuesta de George a una pregunta sobre Wayne Rooney

Tremendo golazo de Eto'o en el Inter-Parma

6 de mayo de 2008

¿HONRADEZ O HUNDIR AL ENEMIGO?

El fútbol es tan caprichoso que a veces se dan circunstancias tan curiosas como sorprendentes. Cuando en el fútbol nacional se habla del pasillo que tendrá que hacer mañana el Barcelona al Madrid en el Bernabéu, en el Vallès Occidental tenemos un caso algo parecido.
El Sabadell, salvado virtualmente, se enfrenta el domingo en la Nova Creu Alta al Villajoyosa, que está en promoción de descenso a un punto del Terrassa, eterno rival arlequinado.

Ahí viene la duda de los seguidores sabadellenses. El Sabadell, como he dicho antes está virtualmente salvado, le falta un punto o que el Terrassa no gane el domingo en los Arcos contra el Orihuela. La duda arlequinada es la siguiente: ¿Conseguir el punto necesario para la salvación matemática o "dejar" que el Villajoyosa puntúe en la Nova Creu Alta para hundir al Terrassa?
Mi opinión es que estamos salvados, se tendrían que dar una serie de resultados extraños para complicarnos la permanencia. Para ellos el Terrassa debería de ganar en Orihuela, que se juega la cuarta plaza. La afición está dividida: los que quieren ver a los de egara cuanto más abajo mejor, y los que prefieren que continúen en Segunda B por eso del derby, partido grande y tema económico.

No dudo que el equipo de Ramon Moya saldrá a ganar, el míster solo piensa en vencer cada partido, además muy pocos en la plantilla conocen la verdadera rivalidad, así que no creo que piensen en una derrota para perjudicar al Terrassa. Saldremos de dudas el domingo a las 18.00 horas en la Nova Creu Alta.

5 comentarios:

Manel Escribà dijo...

El Sabadell, com molt bé dius, estem virtualment salvats i, segons els càlculs matemàtics, només hi ha una possibilitat entre 729 d'ocupar la plaça de play-off de descens. Tot i així, considero que diumenge hem de sumar algun punt i així poder anar tranquils a Lleida en l'última jornada. I no cal ni dir que els jugadors han de ser professionals i jugar per guanyar el partit.

Riikii dijo...

Jo opino com en Manel Escribà els jugadors tindrien que sumar els tres punts i aixì potser hi hauria posibilitats tot i que ja sigui masa complicat.

Nosaltres el Gavá ja estem classificats.

Albert dijo...

bones,
bé el lleida , si fa no fa com el sabadell, al final encara haurem de patir, espero que no ens jugem res la darrera jornada.....
FORÇA LLEIDA I FORÇA EQUIPS CATALANS A 2A.

Albert dijo...

Per cert gràcies per els comentaris al meu blog, ja t'he afegit , m'agraden els blog d'esports , de la gent que llegeixo blogs habitualment, només en Manel Esbribà fa algun post esportiu , aveure si ens animem tots, que no tot és politica.....
He fet un post sobre en Guardiola, aveure que us sembla....
Salut

Manel Escribà dijo...

Per l'amic Albert:

efectivament procuro diversificar els meus articles ja que, com molt bé dius, no tot és política i fora d'aquest àmbit "hi ha vida". ;)